Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

lördag 17 maj 2008
Medan Erik (min chef) åkte till norska ambassaden och firade Norges nationaldag, spelade jag tennis med Johan på morgonen och kunde känna mig riktigt nöjd efteråt för en gång skull. Inte för att vi spelade match...men känslan börjar så sakterliga att infinna sig.

Senare på förmiddagen åkte vi iväg till stallet med Ludvig för att han skulle få rida. Idag var det premiärtur ut i det fria. Han och tränaren var säkert ute i minst en timme. Här kommer han skrittande tillbaka. Han "rider ner hästen" som konessörerna säger.

Senare på eftermiddagen åkte vi in till Beijing för att lämna av Lucas på ett B-day party. Vi andra var tvugna att sysselsätta oss i 3-4 timmar. Vi passerade en filminspelning och trodde först att det var en kändis men det var säkerligen en av alla dessa såpor som går på kinesisk TV.
Vickan fick en för tidig morsdagspresent, ett par fina, röda sommarbyxor.

Vi åkte till Beijings nya national teater och köpte biljetter till en konsert senare nu i maj. Den 27/28 kommer Ann-Sofie Mutter tillsammans med "the Trondheim Soloists" och spelar lite Bach och Vivaldi. http://www.anne-sophie-mutter.de/me_index.php
Det blir kul att lyssna och titta på. Bara teatern är värd ett besök .
Innan vi sedan hämtade Lucas så passerade vi genom halva staden i bil, på en snabb sightseeing tur (som de positiva i familjen skulle vilja beskriva det hela som), där vi passerade förbjudna staden, himmelska fridenstorg, klocktornet i Beihaiparken, hutonger m.m. Här passerar vi norra förbjudna staden med ringmur, och vallgrav.

1 comments:

Anonym sa...

Det var en innehållsrik dag, vi kollade på snön som föll utanför fönstret och konstaterade att nåt trädgårdsarbete skulle inte vara så kul idag så vi drog till Bergvik och shoppade lite...