Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

söndag 9 december 2012
I fredagskväll var vi på teater som Lucas tränat inför de senaste månaderna på både kvällar och helger. Det är inte rättvist att försöka att återberätta hur själva föreställningen var men om jag ändå skall försöka att sammanfatta det hela på ett objektivt sätt så får det bli "fantastiskt". Den enda negativa man kan säga är att pjäsen var relativt kort, 50 minuter, men det måste väl vara ett gott betyg antar jag eftersom det aldrig blev långtråkigt. Här kommer lite bilder från föreställningen.

En relativt stor ensemble med bara 3 killar. Snygga kostymer ! Drottningen hjärter dam och hennes hov var trovärdiga.

Det fanns mängder av skådespelartalanger. Imponerande.

Lucas gjorde den vita kaninen som har en klocka i sin västficka. En kanoninsats.

By the way, äntligen kommer jag åt min blogg igen efter att ha haft "tekniska problem" ända sedan oktoberlovet. Förhoppningen är förstås att komma igång med lite mer regelbunden rapportering från landet i öster. Tidigare i höst har merparten av rapporteringen skett via instagram. Den intresserade kan följa detta  från datorn via http://web.stagram.com/n/christiankesten/ om man nu inte följer mig från telefonen.

Lite senare idag skall vi gå på söndagsbrunch tillsammans med flera vänner. Det blir lite av en gemensam avslutning av hösten innan alla beger sig av på julfirande.

1 comments:

Leila sa...

Ingen liten filmsnutt från föreställningen?