Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

onsdag 23 januari 2008
Igår eftermiddag/kväll var det dags för årets annual party och i år var alla anställda samlade i Workers gymnasium, tilltänkt olympia arena för boxningen. Som med det mesta i Kina var även detta storslaget. Vid dessa tillställningar förstår man hur mycket folk drygt 13000 personer är. BMC har vuxit rejält under åren jag varit i Kina. Mer än 200 bussar har hyrts in för att transportera personalen....bara det skapar förstås trafik kaos.

Roger inledningstalade

Alla var utrustade med blink lampor...

Nästan fullsatt i lokalen.

Det bjöds på varierad underhållning. Fick höra att motsvarigheten till kinas "Idol" var representerade. Vi fick höra allt från Opera-O sole mio till tunga rock ballader. En hel del covers också. Lite ballet, lite basketboll show, kinesisk rapp m.m. Uppblandat med detta var det presidents award utdelning och avslutningsvis lucky draw (lotteri) förstås.

Kinas svar på "Måns Zelmelöf". Rikskändis och tonårsidol i Kina.

Kvällen avslutades på SAS radisson där ca 150 personer var inbjudna på middag. En hel del skålande i vin, lite mat (i förhållande till vinet), och kareoke förstås.

Det är dags att göra bokslut på förra året och man går runt och skålar och pratar med alla kollegor. Fascinerande att prata med alla jobbarkompisar som blir otroligt sentimentala, t.o.m. tårarna kommer fram på några, man kramar och berömmer varann, pratar lite framtidsutsikter. Det är en otroligt positiv och glad stämning.

2 comments:

Anonym sa...

Själv var jag på firmafest i valsverket i Degerfors. Vi underhöll oss själva förutom 30 minuter med Evert Ljusberg (kanske ett observandum var att många 70-talister o senare reste sig och gick när Evert efter 7 minuter tog toapaus).

Anonym sa...

Tycker det påminner lite om våra fester i Forshaga
Jag menar alltså mer vin än mat