Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

lördag 26 april 2008
Infinity, BYD, South east, Great Wall, Geely, Landwind, Foton, Lifan, Chery, JAC , SMA är exempel på kinesiska bilmärken som kanske inte är allför kända hemma i Svedala.
Här är en BYD bil. Har lånat drag från Mercedes m.fl. Det kommer nog att dröja ett tag innan kinesiska bilmärken leder utvecklingen. Men det har hänt otroligt mycket på bara några år. BYD tillverkar även mobiltelefoner åt Nokia bl. a.

Kinesisk kopia av Hummer. Den coola, biffiga killen med pilotglasögon till höger är original. Vi såg även kinesiska kopior på Cooper Mini.

Audis monter var en av de mest välbesökta. Här är en Audi R8. Fin och perfekt för en 3 barnsfamilj (med utflugna barn..). De visade även Q5.

Maybach...ett riktigt vulgoåk. Är säkert bra om man gifter sig och åker Eriksgata genom stan då man kan stå upp och vinka till publiken.

Alla stora bilmärken var representerade : BMW, Mercedes, Audi, VW m.fl. Även Volvo (vi tittade på nya XC60) och SAAB (läste jag någonstans..) var där.

Det gäller ju att fånga sin publik och de flesta hade uppträdanden av olika slag. Häftigast var nog VW som hade 2 tjejer som bokstavligen klättrade på väggarna. De hängde i en vajer och körde akrobatiska övningar framför en jätteskärm. Här surfar hon på väggen!

Jag har bestämt mig. Det får bli en Mercedes R500. Perfekt med plats för familjen. Lucas fastnade för en campingbil med tält på taket.

Innan det var dags att cykla hem stannade vi till på Hungry Horse, en amerikansk restaurang och käkade lunch. Vi var ganska trötta i benen efter allt vandrande. Kul utflykt!

2 comments:

Anonym sa...

Det där ser trångt och spännande ut Kopior verkar det finnas också

Anonym sa...

Håller med Ludde; tråkigt med bilar :P