Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

söndag 12 december 2010

Här är muren/staketet som sträcker sig runt vårat compound. Den har "blåst" omkull p.g.a. de kraftiga vindar som uppstod under gårdagskvällen. Förvisso blåste det litegrann, och det har ju det positiva med sig att det idag lördag har varit bra och hyfsat ren luft, men att det skulle blåsa så mycket att ett staket blåser omkull, får åtminstone mig att bli lite tveksam. Samtidigt skickade management ut en förklaring att vi skall vara lugna att de kommer att ha extrabevakning där muren/staketet rasat, vilket får en att fundera ytterligare.

Denna fråga skulle jag vilja skicka in till "Mythbusters" som är Luddes favoritprogram (vetenskapsprogram) just nu där de brukar ge svaren på om saker är en myt, bluff eller om det faktiskt är sant genom att göra en massa vetenskapliga experiment. Jag tror jag gör en poll på detta, se till vänster och svara. Den fullständiga frågan lyder :

Kan det blåsa så mycket att ett staket (låt vara av kinesisk kvalitet...) kan blåsa omkull, eller finns det andra förklaringar? 

6 comments:

Leila sa...

Ett tydligt ligistdåd!

Anonym sa...

Bor det norrmän i området?

Mats sa...

Det kanske är utomjordingar!!!??

Anonym sa...

Finns det (ytterligare) skrapmärken på Mr Kesten's bil?

Christian sa...

Tror du att de är ute efter mig?

Victoria sa...

Ja, det är Glenn Close...-.-