Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

lördag 26 mars 2011
Det var ett tag sedan jag bloggade och sist handlade det om musik....och idag var det dags igen. Nu handlar det om WAB idol som hela familjen inklusive Leila och Mats naturligtvis hade köpt biljetter till. 13 deltagare som kvalat in till finalen och som vanligt när det gäller WAB ett kanonarrangemang som många varit inblandade i. Förutom deltagare var det förstås konferencier, 3 st i juryn (bl.a. skolans rektor och chef), pausunderhållning och luckydraw! Bäddat för en helkväll m.a.o.

Många var riktigt duktiga och var i varierande ålder från 6:e klass till 12:an (Middle och High School) Solister, pojk och flickband, instrumentalister, you name it! Här är en presentation av deltagarna som hade kvalat in till finalen. Bilden ovan från vänster till höger:
1) Lawrence Pi & Group
2) Betsy Murphy & Aimee Watts
3) Seung Ho Lee & James Bae
4) Sebastians Group

Och det var fler...
6) Katherine Downham & Ariane Finn
7) Michelle Mouw, Lucy Morrison & Louisa Sinclair
8) Matt Kochlowski
9) Ellie Hu & Beverly Tan

10) Henry Bian & Robert Johnsen
11) Brandon Cohen & Rommy Weisler
12) Kimmy Tan &Caroline Arias van Oordt

13) Eirdis Ragnarsdottir, se nedan






















Över lag var det som sagt hög klass på alla deltagarna, vi var imponerade över att de överhuvudtaget vågade att kasta sig ut och ställa upp. Imponerande! Det var inte bara föräldrar i publiken utan massor med klasskompisar och vänner och nästan fullsatt i blue theater.
I pausen och i väntan på resultatet från omröstningen var det dansunderhållning och sång. (Man skickade SMS till ett nummer unikt för den deltagare man tyckte var bäst)























Vinnarna från Elementary School fick sjunga i pausen, och de körde klassikern  "I want you back" med Jackson 5. Bra gjort!

Ja just ja, jag höll på att glömma 5:an som hade kvalat in till finalen...Victor Kesten, men det får jag ta i nästa inlägg. 

0 comments: