Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

söndag 22 maj 2011
Fredag e.m. t.o.m. lördag eftermiddag har vikts åt team building då hela test engineering divisionen åkt upp till bergen som ligger en knapp timme bort från Beijing. Vi har haft tur med vädret men som syns bilderna var det ganska kallt vilket är otroligt ovanligt så här års. Det krävdes jacka för att man inte skulle frysa.

Självklart var det en välplanerad tillställning med en massa grupplekar. Jag var med i det vinnande teamet!

Bambuflottar och roddbåt på konstgjord damm var en annan aktivitet. Idag på förmiddagen åkte vi ut en tur på den uppdämda dammen i en kinesinspirerad "paddanbåt".

Fredagskvällen fortsatte på samma på team building tema d.v.s. lite lekar, en gigantisk lägereld (som tändes upp med diesel..) och gambei (skålande) med alla anställda. Maten var inget vidare. Det spelades poker till långt in på natten.

Vi åkte linbana upp till toppen av berget för att se på den kinesiska muren, "great wall", men det visade sig vara "fake wall". Dock kunde man se skymten av den riktiga muren bakom mängder av taggtråd. "A room with a view" kallas bilden i mitten. Bajamajan stod på en avsats med ett rejält stup bakom sig. Vi avstod från att använda toan. Vi gick sedan ner på den från berget urhuggna trappen till byn och blev ganska skakiga i benen av detta.

Det var fantastiskt klart väder denna dag och vi kunde se ända tillbaka till Beijing d.v.s 60 km bort. Notera CCTV huset och de andra skyskraporna i mitten längs horisonten.
















Här står hela mitt gäng uppradat ! Slutomdömmet blir ändå att det var ett mycket lyckat evenemang!

0 comments: