Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

onsdag 17 augusti 2011
Onsdagskvällen var vigd för ett besök på Gyllene triangeln d.v.s. Friday's-Häagen-Dazs och avslutning på Starbucks. Dock har vi drabbats av storpolitiken på ett högst påtagligt sätt.














Friday's ligger precis granne med ett amerikanskt hotell (St. Regis) där ingen mindre än Joe Biden, Amerikas Vice president, bestämt sig för att bo. Han har kommit till Beijing idag för att göra stan osäker tillsammans med dottern och då är det stort pådrag på många sätt. Först och främst drabbades vi av att motorvägen in till staden var avstängd och det kan man ju leva med. Men när området runt Häagen-Dazs var avspärrat (trots att restaurangen var öppen) så tycker jag att man gått för långt!














De hade slagit en s.k. järnring runt hotellet där ingen obehörig göre sig besvär. Då spelar det ingen roll att man firar sin 11-årsdag tillsammans med familjen och tänker spendera 2-300 RMB på lite glass....Triangeln blev en linje men vi hade det riktigt mysigt!

3 comments:

Leila sa...

Wtf??!Såg dom inte vilka ni är??

Anonym sa...

Triangeln måste räddas!

Anonym sa...

Aftonbladet.se rapporterar att "Kinas redan hårt ansatta dissidenter har fått veta att de ska hålla sig på mattan" under Joe Bidens besök samt att "bloggare, aktivister och oliktänkande har rapporterat förhöjd övervakning från säkerhetspolisen".

I vilken kategori skall man räkna in The Kestens; Aktivister?