Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

måndag 22 augusti 2011
Ludvig har startat höstterminen på ett fantastiskt sätt. En aktiv och positiv approach till skolan, intresserad av att aktivera sig på fritiden med flera fysiska eftermiddagsövningar, är kommunikativ och positiv när han kommer hem från skolan och vill gärna dela med sig av dagens vedermödor. Han verkar ha bestämt sig att verkligen ta tag i situationen...och vi är bara så glada!

I helgen initierade Ludvig ett projekt som består i att försöka få liv i den gamla hojjen som bara stått och rostat de senaste 2 åren. Jag har bara åkt med på ett bananskal och hjälpt till med finansieringen av nytt batteri, tändstift, bensin m.m. Detta är ju verkligen ett klassiskt far och son projekt. Vi fick dock inte liv i häcken under söndagen, men skam den som ger sig. Ikväll när jag kom hem från jobbet hade Ludde först ringt hem en kompis som mekar med motorcyklar som i sin tur fixat fram experhjälp som specialiserat sig på gamla sidovagnar och denne expert har servat och lagat upp det allra nödvändigaste till en kostnad av 100 RMB!

Ludde stod och väntade vid dörren precis som hunden på att jag skulle komma hem för att bege mig ut och åka en sväng med honom! Premiärturen skedde i mörker, utan belysning i sakta mak runt området. Det finns fortfarande en hel del att fixa med för att få hojjen i toppskick (det finns till exempel inga bromsar,blinkers, hel/halvljus samt andra väsentligheter) men nu startar den i alla fall. Kul! 

3 comments:

Anonym sa...

Yipieeee

Anonym sa...

Är det customizing från Beijing County Chopper?
//HA

Anonym sa...

Snart slänger han brosrsan i sidevagnen och drar ut på stan