Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

söndag 18 september 2011
Vid foten av berget Panshan (som ligger halvvägs till Tianjing ca 80 km från Beijing) håller man på att bokstavligen bygga upp en helt ny stad som uppenbarligen skall leva på turism. Det här var målet för utflykten eller rättare sagt, team building DAG 2.

Det byggs i varenda gathörn. Hela staden är ännu så länge helt obefolkad vad det verkar.

Lasse hjälpte till att agera objekt på sant kinesiskt vis.Fin pose framför det konstgjorda vattenfallet.

Jag har också lärt mig hur man skall ställa upp för fotografering. Notera den röda sjalen.

En skog med pagoder var en av sevärdheterna.

Den här monumentala byggnaden skall förmodligen bli entre'n till turistattraktionen. Fortfarande inte färdigställd men i genuin stil som synes.

Ett konstgjort vattenfall var ett mycket väldokumenterat objekt. De hade även stämningsskapande vattendimma som sprutade ut på strategiskt valda ställen.

En bergsbestigning i Kina består oftast i att gå i ett oändligt antal trappor för att till slut nå toppen av berget. Vi gick från 9 tiden till 13.30 och blev riktigt skakiga till slut.

Det finns mängder av skyltar med allehanda uppmaningar och information där den engelska översättningen ibland tryter. Underhållande är det! Teambuildingen var uppskattad av alla tror jag! När jag kom hem var det bara att rusa in i duschen för att klä om till 40årsfirande. Vi var bjudna på fest hos Alex och AnnaKarin men detta dokumenterades inte av oss. De bjöd på liveband som spelade Beatles covers hela kvällen-kanonbra!

0 comments: