Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

lördag 6 juni 2009
Idag var det äntligen dags för graduation. Victor slutar 8:an och skall börja i high school nästa år. Detta måste ju firas på ett högtidligt sätt! Det har varit veckor av förberedelser och det låg spänning i luften när vi anlände till bankettlokalen på fredagseftermiddagen.

Festen gick av stapeln på det relativt nybyggda Crowne plaza som ligger vid birds nest.
Dagen till ära var vi alla uppklädda till tänderna. Det var dock 35 grader varmt ute så det gick inte att ha på sig kavajen ute (den kom dock på när vi väl var inomhus på det luftkonditionerade hotellet).

Ludde följde med och var extra fin som vanligt.

Behöver jag säga mer...Vickan laddad för party! Vilken snygging!

Vi var som sagt på bankett på kvällen nästan hela familjen. Lucas fick lov att stanna hemma tillsammans med Wangan och bäst var nog det för han hade tyckt det var otroligt tråkigt. Banketten startade 17.30 och höll på till 23 tiden.

Här är ett collage på alla uppklädda 14 åringar.

Det hölls förstås en hel del tal, både av elever och lärare. Det var även live musik och sånguppträdanden. Det var ett fullspäckat program så vi hann knapp med att äta. Maten bestod av en riktigt god buffe. Det var säkert 400 personer inbjudna fördelade på 42 bord d.v.s. ett rejält kalas.
Till slut fick Victor sitt efterlängtade (?) diplom på att han får fortsätta upp på high school till hösten.
Vickan som varit med i festkommittéen fick blommorna som stod på bordet. Här är även en del av Victors kompisar som kommer från världens alla hörn. Jättekul, och grattis Victor! Kvällen avslutades med disco för fjortisarna och kaffe och skvaller för övriga familjemedlemmar.

2 comments:

Leila sa...

Åh, vad festligt det ser ut!
Victor är skitsnygg i kostymen och det syns att min prinsessa är hans mamma, dom börjar bli ruggigt lika! :D

Anonym sa...

UUU va snygge ni ä. Å pojkera ha blitt så store. Men pappa å mamma ser ju också ganska så fräsch ut. Grattis Victor till examen