Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

torsdag 25 september 2008
Igår när vi började att syna Lucas rum i sömmarna såg vi att det bokstavligen växte från golvsockeln. Golvet har ju varit vattenskadat sedan tidigare och ser inget vidare ut. Nu är Lucas rum tömt på saker och han har flyttat in till Ludvig tills vidare. Till saken hör att några arbetare varit här under veckan och lagat taket utanför Lucas rum för att förhindra vattenläckorna på bottenvåningen. Det ser ut som en byggarbetsplats.

Jag tror att det här huset lever på övertid. Det är ju sedan långt tidigare avskrivet med tanke hur hög hyran är....Vi tog hit Sofia från legend för att titta på skadorna men hon rekommenderade oss i princip att flytta härifrån för att vår hyresvärd är inte klok ("He is a big boss you know and if I tell you what I would like to recommend I will get into trouble")

Det blev akut till att fixa fram ett nytt hus. Vi har ju sedan tidigare varit och tittat på Orchid Garden som ligger mycket närmre WAB. Hus nr: 319. Huset är under färdigställande (förmodligen varit halvklart under nästan två år).

Här är det nyrenoverat, ljus och fint... Vi skall sätta ihop en önskelista på möbler och starta förhandlingar. Nu måste vi verkligen flytta innan vårt nuvarande hus rasar ihop.

5 comments:

Anonym sa...

Hur många badrum?

Christian sa...

Tja..det var inte mer än...få se nu....5 st...nej 6 tror jag...

Anonym sa...

En till mej oxå alltså! ;P

Anonym sa...

Grattis Tänk att det ska till katastrofer för att få ändan ur vagnen

Attackfisk sa...

De där svamparna är inte okej!