Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

tisdag 5 oktober 2010
Dagen kunde börjat bättre. Efter en lång frukost bar det av till poolområdet där Lucas stämt träff med nya kompisar från gårdagen för att åka vattenrutschkana. Det blev bara en dryg timmes lek i vattnet innan Lucas kom springande med en otrolig tåvärk. En stor flisa av vattenrutschkanan satt under Lucas stortånagel nedtryckt till roten av nageln. Hotellet har ett litet sjukrum där man kan plåstras om dit vi gick men ganska snabbt konstaterade vi att det behövdes professionell läkarvård. Den väna sjuksköterskan ringde på transport...en ambulans.(Det kändes kanske lite överilat men transport som transport...)


 















Lucas i ambulansen på väg till sjukan























Inför ingreppet gäller det att ladda upp med Ipod och klubba att stoppa i munnen.


Här står ambulansen parkerad utanför sjukhuset väntandes på att vi skall bli klara. (vi åkte samma ambulans tillbaka till hotellet efter ingreppet)























Naturligtvis behövdes det bedövning för att plocka bort flisan. Det var nog det som gjorde ondast på Lucas.


















Titta på den vita duken. Där är den nedras flisan (grönt) som satt inklämd under Lucas nagel. 






















Lucas blev transporterad med rullstol fram till entren där ambulansen väntade på att transportera oss tillbaka till hotellet.

Nu är allt i sin ordning igen. Lucas är utrustad med penicillin och smärtstillande för att klara sig de närmsta dagarna. Det värsta av allt är att Lucas inte får bada på minst 3 dagar för att förhindra en infektion i tån. Vi måste nog planera in några aktiviteter...

1 comments:

Leila sa...

Ja, det blev ju inget sjukhusbesök i somras så det fick bli nu då istället... stackars Lucas, sånt där gör förjä***gt ont!