Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

tisdag 24 juni 2008
Idag har vi tillgodosett Lucas drömmar. Han har alltid drömt om att åka till Legoland (sedan han fick veta att han varit där redan i mammas mage och åkt kålormen).

Som Volvoägare har man vissa privilegier på Legoland. Man får parkera närmast entren och det väger tungt bokstavligt talat i USA eftersom många knappt är kapabla att gå längre p.g.a. lite för mycket pizza...

Lucas träffade sin favoritkaraktär!

Det var kul att se Legolandet eftersom modellerna för det mesta kom från Amerika. Här ses den kommande Freedom Tower som ersätter Twin Towers i New York. Läste att den är 7 m hög på Legoland.

Volvo är en av huvudsponsorerna på Legoland och hade en XC90 i naturlig storlek gjord av Lego.

Efter att ha varit på Disneyland, så kändes attraktionerna lite mesiga, förutom "hjärntvätten" som ni ser på bilden ovan. Det var en robot arm som körde runt med en korg med 2 människor. Man kunde välja fem olika program. Ludde ville förstås testa det "värsta" programmet. Lucas och Victor var mer sansade. Det räckte ändå långt. Man åkte upp och ner, på sidan, fram och tillbaka, upp och ner och jag vet inte vad...

Vi hade en trevlig dag. I kön till en av attraktionerna pratade vi med en vettig amerikan som bott i närheten i 5 år, och han rekommenderade oss att åka till en mexikansk restaurang "Las Olas", http://www.lasolasmex.com/ , som ligger längs med stranden i Cardiff by the sea. Kvällsmaten blev således mexikansk samtidigt som vi skippar våra planer på att åka ner på dagsutflykt till Mexico (Tijuana) .

"Las Olas" in Cardiff by the Sea. Good mexican food!

3 comments:

Anonym sa...

Volvo behöver göra reklam för XC 90 eftersom försäljningen rasar på SUV ar. Ni verkar ha kul i allafall.

Anonym sa...

Jaja, E och jag har i alla fall sett Sex & the City, så det så!

August sa...

Cardiff ligger ju i Wales :((((