Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

torsdag 26 juni 2008
Vi hade som sagt en heldag på Universal Studios idag. V har hunnit med i stort sett alla attraktioner. Här kommer en kort recension.
- Jurassic park the ride- Något för miss wet T-shirt...En trevlig flumeride liknande åktur i dinosaurielandskap. Avslutas med ett jättefall där man blir garanterat dyngsur eller "soaking wet" som man säger "over here".
- Revenge of the Mummy-the ride, Bergodalbana där man först åker framåt i mörker för att sedan åka bakåt i stort sett lika långt....scary!
-Vi var på special effects show- där man förklarar hur man gjort specialeffekter i lite olika filmer. Det var otroligt underhållande och interaktivt. Publiken fick deltaga i många delar.
- Shrek 4-D, klassisk 4D show d.v.s. man bär 3D glasögon och tittar på en 3D film samtidigt som det pyser lite vid fötterna och skvätter lite vid ansiktet. Ganska uttjatat vid det här laget.

Detta är något för alla amerikaner...."all you can eat pass" - ät så mycket du orkar på en dag! Man betalar en fast summa och sedan är det bara att vräka i sig. Vi avstod!

Vi gick på en stuntshow som baserades på kalkonen "Waterworld" med Kevin Costner. Det var häftiga effekter och en hel del skvättande med vatten. Mycket eld och pangpang...Kul tyckte alla.

Här är scenen som användes i KingKongfilmen gjord av Peter Jackson. Det visade sig att det är en skalenlig version, men det ser ju ändå väldigt trovärdigt ut. Båten är kanske 5 meter lång....

Vi har åkt på den optimala bergodalbanan, The Simpsons Ride, som är en animerad 4D show som är sprillans ny. Detta var världsklass. Det kändes som vi åkte vanlig bergodalbana fastän det var i en animerad 3D film. Det enda som saknades var vindblåset i ansiktet. Dock var det en del vatten och lukteffekter i filmen. Vi pratar inte "vanlig" 4D film där man sitter i en biosalong utan vi satt i speciella vagnar. Inga 3D glasögen behövdes heller. Super! Måste upplevas!

1 comments:

Anonym sa...

Låt mamma o barnen äta så mycket de vill. Snart kommer dom till F-haga och där blir det inte mycke till mat.
Passa på att klippa dom ocks¨som polisen säger