Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

lördag 21 juni 2008
Idag har vi varit hela dagen på Sea World i San Diego. Det är en äventyrspark inriktad på havet. Parken som sådan var lite av en besvikelse men det är nog kanske för alla shower som man ska gå dit (egen spekulation..). Showerna var å andra sidan otroliga.

Dagen till ära, det är ju ändå midsommar, så käkade vi lunchbuffe tillsammans med späckhuggarna. Detta för att kompensera Ludvig litegrann för den halvt utlovade simturen med delfiner. Det visade sig att man måste planera in simturen flera månader i förväg.

Lunchen var trevlig och intressant. Ludvig var i en annan värld.. Orca världen.

Senare på eftermiddagen tittade vi på en speckhuggarshow. Vi satt i "soak zone" d.v.s. på skrättavstånd från späckhuggarna. Det var avsvalkande och skönt med lite 11 gradigt saltvatten. Inte ett moln på himlen och ubersommarvarmt.

Därefter gick vi på "Cirque de la mer" en annan show inriktad på ...akrobatik, mystik, komik. Detta var en försmak på den redan inbokade showen Circue de Solei som vi skall se i Las Vegas. Otroligt imponerande. Två kineser (vad annars..) stod för de mest halsbrytande akrobatiska övningarna.

Förutom ovan shower såg vi även "Sesame street" en 4D show, en delfinshow (naturligtvis), samt en show med sjölejon.

Vi avslutade kvällen med att åka "Journey to Atlantis" som är en kombinerad bergodalbana och flume ride. Då hade vi varit i parken från 10.30 till 21.00....Det är jobbigt att ha semester...

1 comments:

Hanna HJ sa...

Åh fantastiska Sea World.
Jag skulle kunna tillbringa resten av mitt liv där.