Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

söndag 22 juni 2008
Vi checkade ut från rökhotellet och programmerade in GPSen på ny destination och åkte till det nya hotellet som vi trodde låg i San Diego, söderut hur som helst. Efter 40 min bilfärd konstaterade vi att detta kan inte vara rätt. Vi var ganska nära Mexikanska gränsen och kuskade runt bland förorterna till San Diego. Det var småvillakvarter, men absolut inga hotell i närheten.

Några nya sökparametrar in till GPSen visade på ytterligare 40 min bilfärd....Det smått komiska i sammanhanget var att vi åkte tillbaka samma väg som vi kommit från. Hade vi (jag...) gjort rätt från början hade vi bara haft 8 minuters bilfärd från hotell A till B. Nu blev det 80! Ja, ja vi fick oss en fin sightseeing tur i alla fall.

Senare på eftermiddagen åkte vi ner till hamnen i Oceanside.

Påminner en del om strandhugget i Askersund. Hela hamnmiljön var väldigt mycket Askersund. Vi åt ingenting eftersom vi haft en sen lunch.

Vi gick ut på piren (den längsta piren som finns på västkusten i USA) och kunde se surfare som väntade på rätt vågor. Det var riktigt häftigt!

Några killar/tjejer var riktigt duktiga. Vilka vågor!

En romantisk solnedgång fick vi också uppleva.

Det är mycket liv och rörelse på stranden. Massor av folk grillar, spelar volleyboll eller bara går omkring. Vi åkte hem till hotellet och käkade lite chips.

1 comments:

Attackfisk sa...

Fin solnedgångsbild :)
Ludde är lite solbränd på kinderna ser jag!