Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

tisdag 22 december 2009

Igår, liksom idag, har hela familjen varit rosiga om kinderna och det har luktat julbak när jag kommit hem från jobbet. Det bakas, kokas knäck, lagas julmat...det är underbart att komma hem!

Idag har Vickans kökspatrull (barnen plus wangan?) lagat Jansson, gjort köttbullar, kokat och griljerat skinkan, gjort vitchokladmousse i 3 varianter, och lagat laatikko förstås. Nu kan julen komma när som helst!

3 comments:

Anonym sa...

Ni verkar ha jättemysigt.

Joachim sa...

Ni verkar ha det precis som vi! Hur mysigt som helst! :-) Här har det bakats oxo. Igår kväll gjorde Annika wienerbröd och tidigare har Linnea bakat macarones, biskvier och annat mums-mums. Nu är jag skinkvakt och har precis tagit ut revbensspjällen ur ugnen. De blev kanongoda!
Tjopsen och fröna är och tränar sig i form med moster inför morgondagens frossande! Viola ska göra Porkkana- ja Lanttulaatikko senare ikväll! Jag gör tristjobben...städar, stryker dukar, gör islyktor, fixar till granriset och julkransen och ställer in granen ..eller egentligen granarna. Vi har två stycken!En i köket och en i vardagsrummet! MYCKET JUL BLIR DET!:-D

God Jul önskar Kalix tomtarna!
PS Önskar ni var här eller att vi vore hos er! DS

Leila sa...

Så underbart härligt ni ser ut att ha!
Detsamma gäller Lapptussarna som jag redan fått muntliga rapporter av.

Ha nu en riktigt GOD JUL och hoppas att ni inte saknar oss alltför mycket. Det räcker med att vi saknar er alla förskräckligt mycket!