Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

torsdag 21 januari 2010

Ikväll var vi på music-art-drama-dance uppvisning som de körde på high school. Victor deltog förstås tillsammans med alla klasskompisar i 9:an eller 10:an. Det var utställningar och uppvisningar om vart annat. Ett filmrum där de producerat svartvit stumfilm. Improviserad relationsdrama i biblioteket, musik i den öppna amfiteatern, ljudillustrationer till konstverk, fotokonst, målningar i olja, akvarell,krita, ja allt möjligt, dansuppvisningar både klassiskt och modernt.
Målningen till vänster är gjord i olja och förlagan är en fotoinstallation gjord av blomblad på ett brunnslock. Skitfint! Animebilden tog jag kort på för att den inte höll måttet....priserna kom med av bara farten.
Nu till några riktigt bra bilder. Kolla ögonen på den ledsna killen till vänster! Bilden i mitten och den i högra, övre hörnet är gjord av en kille som går i 12:an. Tavlorna var imponerande stora dessutom, 1*2 m typ. Jag fattar inte hur man kan bli så bra...Vi pratade med en ART lärare och hon berättade att han hade något mycket speciellt som de pushar att våga pröva nya tekniker. Jag gillade även bilden i nedre hörnet gjord med sprayteknik och schabloner.
Victor spelade en egenkomponerad låt och som vanligt på dessa tillställningar bjuds det på vin och tilltugg till de törstande föräldrarna serverade av glada tonåringar som gärna fyller på mer...det ni!

2 comments:

Leila sa...

Fantastisk tillställning det där! Hoppas Knitting Club får se något sånt också när vi kommer dit :)

Victor sa...

När kommer ni? Jag kan kanske årdna något.