Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

lördag 21 januari 2012
Idag har vi firat nyårsafton med Wangan. Vi dök upp vid tolvtiden utanför "blå-åsnan", den stora restaurangen i byn som bara blir större och större för varje år.

Väl inne i restaurangen hade Wangan och hennes systrar dukat upp med alla möjliga godsaker som hon vet att vi gillar. Dagen innan hade hon varit på Jenny Lous och tömt hyllorna på chips, godis och dricka. Jordgubbarna kommer från vårt favoritställe. Sedan beställde vi in mängder med mat och förstås måste man äta åsna eftersom det är specialiteten på den här restaurangen.

Wangans dotter var förstås med, och systrarna med barn och ett nytillskott, ett barnbarn i familjen. Vi åt massor av mat och godis för att därefter gå hem till Wangan på besök i nya huset, där vi även drack kaffe,  nötter och fortsatte att prata.

Det gigantiska huset som tornar upp sig i horisonten (5 våningshuset) är Wangans. Det ser i det närmaste ut som en fabrik. Hon har normalt 30 hyresgäster inneboende och det är för det mesta fullt, men de flesta hade åkt hem till sina familjer för att fira nyår. En av våningarna har Wangan för sig själv och sin familj, med flera sovrum, kök, allrum, tvättstuga och dusch/toalett. Jättefint!

Wangan var förstås otroligt uppspelt och tyckte det var kul att vi kom allihopa. Vi har lovat att komma på besök även om vi flyttar hem till Sverige och Victor får gärna komma och bo där om det skulle behövas.

Hejdå för den här gången!

1 comments:

Leila sa...

Ojdå! Wangan är ju en stor fastighetsägare nu, kul att hon vill jobba ändå ;)