Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

fredag 30 januari 2009
Kroppen fick en kinachock. I natt har jag legat med magplågor, sprungit upp och kräkts och inte sovit många minuter. Detta samtidigt som Victoria fått ett migränanfall. Vi är två slagna hjältar. Idag-fredag tillbringar vi nog i sängen framför en film eller två. Några bra tips någon?

Vi har sett flera ganska tråkiga filmer de senaste dagarna. "The wrestler" med Mickey Rourke var bara tragisk och våldsam. Death defying acts med Zeta Jones om the great Houdini var också seg. "Slumdog millionaire" var däremot mycket bättre även om det inte var en "feel good" film. Kan tänka mig att filmatiseringen av Shantaram blir någonting i samma stil. Indien lockar inte precis. Tidigare i veckan kollade vi på "The Curious Case of Benjamin Button" med Brad Pitt och den var väl hyfsat bra ändå. Vi har även hunnit med att titta på "the Bolt" en animerad jättebra film som tar tecknad film till en ny nivå tycker jag.

Nu kan jag konstatera att vi borde titta på "Milk" och "Frost/Nixon" för att kunna bocka av alla filmer som var Oscarsnominerade i år i kategorin bästa film. Så får det bli!

1 comments:

Anonym sa...

Revolutionery road kanske kan va nåt. Eller Valkyria kanske.
Sen har vi ju den svenskinspirerade Mammut av Moodyson