Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

söndag 5 oktober 2008
13 grader varmt (?), regnigt och grått är en typisk dag att tillbringa inne framför en bra bok. Eller titta ikapp idol 2008 som vi har laddat ner från nätet.

Inte ens sugen på att blogga...

Jo förresten, härom kvällen var vi på en av alla dessa nyöppnade restauranger...denna heter "Domus" och ligger granne med förbjudna staden. Ett ombyggt hutongkvarter med stylade möbler och snygg ljussättning. Mysigt! Vi testade en 6 rätters avsmakningsmeny. Någon sade att det skulle vara italiensk touch på det hela men det var inget vi märkte av. Maten var god, men inte fantastisk. Förväntningarna var höga och så även priset. Drinkarna innan maten var nog bäst. Vi kommer nog inte ta dit några fler gäster...Nu måste vi börja att träna igen efter ledighetens alla restaurangbesök.

3 comments:

Leila sa...

Egentligen borde ni göra en lista på alla restauranger som ni besöker för framtida bruk. Med kolumner för inredning, mysfaktor, mat och pris. En 'Guide Michelin' över Bejings krogar...

Christian sa...

Du har så rätt! Det vore kul att göra upp en lista för egen del...nu är ju detta väldigt mycket färskvara..en restaurang som är bra kan ju snabbt förfalla genom att kocken flyttar eller att det blir enbart kinesisk personal...jag skall försöka att övertyga Vickan om att sätta upp en Guide Michelin :0

Leila sa...

På tal om mat... Ami ska laga shabu shabu till oss nästa vecka. Hon har recept på det. :D Idag har vi ätit hennes sushi och misosoppa!