Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

måndag 7 juli 2008
Vi är kvar i Las Vegas eftersom vi har bokat biljetter till Cirque de Solei - tema: The Beatles Love, på måndagkväll. Vädret är fortfarande strålande men så varmt att man knappt kan vara ute. På förmiddagen gick vi på en utställning om kroppen, som var ganska magstark.

21 helkropps figurer i stil med ovan bild och massor av riktiga organ som var behandlade på nytt revolutionerande sätt. Det var riktiga människor...mycket lärorikt, men kanske inget för de kräkmagade. Sedan var det dags för lunch/middag och lite vandring på "the strip".
Vi hann med ett kvällsdopp på kvällen innan vi gick på kvällsbio på hotellet. Vi såg Wall-E, en jättemysig animerad film om en robots äventyr på jorden och i universum. Alla i familjen gillade den.

Vi har passerat den klassiska skylten på väg upp mot the strip.

Las Vegas är en stand under förändring. Det påminner lite grann om Beijing eftersom man ser giganstiska byggkranar och byggprojekt var än man tittar. Ena skrytbygget efter det andra, helt sjukt men kul att titta på, och det är kanske det som är meningen?

Neon och spektakulära byggnader.

Utanför Bellagio har det ett otroligt vattenspel eller fontän som skjuter upp vatten över 80 meter i luften i takt med musiken. Mycket sevärt och svalkande.

Vi käkade lunch/middag på Planet Hollywood och tittade på gamla filmkostymer, modeller m.m.
Det här är hotellet New York-New York

Ett sagoslott..som Vickan skulle vilja bo på.

0 comments: