Visitors

Dagens Datum

Grattis

Beijing lokal tid

Sverige tid

Gamla blogginlägg

Family 2012

Family 2012

Family 2011

Family 2011

Family 2010

Family 2010

Family 2009

Family 2009

Family 2008

Family 2008

Family 2007

Family 2007

Family 2006

Family 2006

Hitcounter

Who's watching?

free counters

About Me

Populära inlägg

onsdag 2 juli 2008
Idag har vi kuskat runt lite in Napa valley. Först åkte vi till Francis Ford Coppolas vingård, som heter Bianco&Rosso. Den är under upprustning för tillfället. Fantastiskt ställe med god italiensk pizza och trevlig personal.

Entren till Francis gård

Vindruvorna var inte mogna än.

Vi provade förstås vin också. Man kan väl säga som så här....Francis...fortsätt du med att göra filmer och låt någon annan greja med vinerna. Rätt man på rätt plats som det heter. Även Sofia Coppola kan inte hålla fingrarna i styr. Vi drack en rose och ett bubbelvin med hennes namn. Grabbarna fick dricka en jättegod lokal cider.

Eftermiddagen tillbringades på Jelly Belly fabriken. Bertie Botts bönor i ALLA smaker. Tyvärr hade sista fabriksturen gått då vi äntligen hittade fram, men det fanns ännu tid för lite shopping och provsmak.

Här står vi i kö till "Dare to compare" hjulet som går ut på att våga testa den smak som kommer fram på hjulet. "Is the black jelly bean Licorice, or is it Skunk Spray? Perhaps the blue bean is Toothpaste flavor, or maybe it’s delicious Berry Blue"... Victoria fick mögelost och snorbuse smak...och det var INTE gott! Victor, som ni ser, vågade inte vara med. Inte jag heller för den delen.

2 comments:

Anonym sa...

Ni tar väl med er lite Jelly Belly-bönor till oss?

Anonym sa...

Åh så kräsen man kan vara då